Ann-Helèn Milli Asmyhr
FRIDAY

 • 22.03.2013, 07:42
Sist dagen før påskeferie! Skal bli sykt godt med ferie! Men som vanelig så har jeg lekser i ferien, så får ikke slappet av helt. Men slipper i alle fall å stå opp klokka seks på morra. 
Helga og uka har vært stress, derofor jeg ikke har blogga. Hadde mattetentamen alerede i går, og jeg S-U-G-E-R i matte, så har fått masse hjelp og BARE jobba med matta den siste tiden. Pluss sett ferdig Pretty Little Liars Sesong 2. Hehe.. Gleder meg til sesong 3 blir ferdig så kan jeg kjøpe den på boks. Elsker seriøst den serien!

Uansett, må bli ferdig å fikse meg (lol, har ikke begynt ennå). Ganske grei dag egenlig. De to første timene har vi Påskefrokost, og de fire resten tiden har vi utedag. Hadde tenkt å ta med kamera, men glemte det hos mamma, og Lise er teit og vil ikke ta med sitt. Så blir nok ingen blider fra idag..

Gleder du deg til påskeferien?


 • Publisert i hverdag • Skriv en ny kommentar


  Hallo! Jeg heter Ann-Helèn, er 18 år og kommer fra Lundersætra, men akkurat nå bor jeg på Roverud. Bloggen min består av alt mulig rart, trening, mote, sminke, youtube, bilder og masse mer. Kommenter gjerne :)  Arkiv


  Bloggdesign av  hits