Ann-Helèn Milli Asmyhr
Sickday

 • 11.02.2014, 23:37

Da jeg våknet på lørdag følte jeg skikkelig "uggen". Svimmel, slapp og vondt i hodet. Utpå kvelden ble jeg også litt kvalm. På søndag hadde det roet seg litt, men da jeg våknet på mandag følte jeg meg my dårligere. Vurderte flere ganger den skoledagen å dra hjem, men vil ikke ha så mye fravær, så ble der. 
I dag da jeg våket følte jeg meg skikkelig dårlig. Ikke sånn spesefik, sånn at jeg hadde vondt i hodet/magen, bare følte at det var noe feil (haha, høres ut som en robot), så ble hjemme, Uttover dagen, har det godt av og på. Vært veldig sliten, skulle gå til butikken for å kjøpe melk, og da jeg kom tilbake var jeg anpusten og utslitt. Har brukt mesteparten av dagen til å redigere en video til dere, og sett på serier.
Kjempemorsomt og spennede, ikke sant? 
Kjøpte også en ny balsam da jeg var på butikken. Aldri hørt om merket før, men så det sto "with argan oil", så tenkte å prøve den ut. Noen som vet om den er bra/dårlig?

 

Og her er videoen:


 • Publisert i Youtube • Skriv en ny kommentar


  Hallo! Jeg heter Ann-Helèn, er 18 år og kommer fra Lundersætra, men akkurat nå bor jeg på Roverud. Bloggen min består av alt mulig rart, trening, mote, sminke, youtube, bilder og masse mer. Kommenter gjerne :)  Arkiv


  Bloggdesign av  hits