Ann-Helèn Milli Asmyhr
Gi meg sommer

 • 11.03.2014, 23:04

Heihei!

Driver å tilbreder mitt tredje varme måltid  (alle har faktisk vært sunne)  mens jeg ser paradise og fyrer i ovnen. Har flere innleveringer jeg skulle ha gjort, vil dusje og ta selvbruning, OG SOOOVE.
Herregud er så sliten. Så mye å tenke på og gjøre hele tiden.
I dag hadde jeg først hard gym, for å så styrke i to timer. Da jeg skulle gå til bussen etter treningen så hadde jeg kjempegod tid, så møtte jeg Nikola på veien, og vi snakka litt (som var greit for å slå ihjel litt tid). Jeg sto bare 1 min unna bussen, så gikk 1 min før den skulle gå, men sefølgelig så tenkte bussjaføren at han skulle dra litt føre, så jeg måtte jogge etterbussen, men han ville ikke stoppe *sadface* Pappa er i Danmark, og mobilen min hadde bare 1% strøm. Så var bare å ringe alle kontaktene mine på kortes mulig tid, og finne noen jeg kunne være hos, eller som kunne kjøre meg til Roverud. Etterhvert fikk jeg tak i Merete, og dro derfor til henne. Har akkurat kommet hjem nå, og driver å tilbreder mitt tredje varme måltid (alle har faktisk vært sunne), mens jeg ser Paradise og fyrer i ovnen. Er så utrolig sliten og trøtt men burde dusje og gjøre noen innleveringer jeg har til fredag. 

BLÆÆÆÆH GI MEG SOMMERFERIEAndre enn meg som lengter etter sommerferie?


 • Publisert i hverdag • Kjenner følelsen ! Nå trenger vi sommerferie :D Heldigvis går tiden fremover nå fort !

  Maren i Kansas

  15.03.2014 kl.21:34

  åå gleder meg skikkelig til sommeren nå kjenner jeg, lengter etter varme!

  Skriv en ny kommentar


  Hallo! Jeg heter Ann-Helèn, er 18 år og kommer fra Lundersætra, men akkurat nå bor jeg på Roverud. Bloggen min består av alt mulig rart, trening, mote, sminke, youtube, bilder og masse mer. Kommenter gjerne :)  Arkiv


  Bloggdesign av  hits