Ann-Helèn Milli Asmyhr
Skole, skole, tore

 • 14.05.2014, 00:42

Hallo kjære lesere !

Er utrolig sliten og klar for å krype til sengs, men Camilla maser om at jeg må blogge, så gjør nå det da. Føler meg som en toppblogger blant venner og kjente, alle maser hele tiden på at jeg skal oppdatere bloggen min, haha. 
Var helt sikker på når jeg våknet i dag at dagen skulle bli drit dårlig. Klarte ikke å våkne før 06.40, og satte ikke igang med noe før en 40 min før bussen gikk. Men utrolig nok har dagen vært veldig grei. I andre time hadde vi gym aka løptest som jeg har gruet meg til siden sist vi hadde.. Men gikk faktisk overaskene bra! Slo tiden min med litt over 2 min, som gjorde at jeg gikk opp en karakter. 
Etter gymmen øvde jeg og Tina til kommunikasjons prøva (som jeg egentlig skulle øve til i går..), og med litt hjelp og en times øving så tror jeg faktisk at prøva gikk ganske greit. Svarte på alle spørsmål, begrunna svarene og ga eksempler, så håper på 4 :)
Av en eller annen grunn har jeg hatt en slags form av skolelyst i det siste, gjort lekser, øvd til prøver osv, som jeg normalt ikke i det hele tatt gjør, haha. Fikk igjen matteprøva (tentamen) også faktisk, og heldig som jeg var fikk jeg 5!!! Sto først 4+, men mattelæreren hadde hoppet over en oppgave, så jeg fikk et poeng til, akkurat nok til 5'er.
Haha, men nå skal jeg slutte å skrive så mye som skole og heller legge meg, har praksis i morgen så klokken er satt på 05.00. Godnatt <3 

Er du skolelei?


 • Publisert i hverdag • Annabell kvarme Sagevik

  14.05.2014 kl.13:26

  uff ja kan tenke meg det er mye stress på skolen nå :/ ha en fin dag videre! :D

  Skriv en ny kommentar


  Hallo! Jeg heter Ann-Helèn, er 18 år og kommer fra Lundersætra, men akkurat nå bor jeg på Roverud. Bloggen min består av alt mulig rart, trening, mote, sminke, youtube, bilder og masse mer. Kommenter gjerne :)  Arkiv


  Bloggdesign av  hits