Ann-Helèn Milli Asmyhr
femte september

 • 05.09.2014, 11:48

Hallo!

Ble en hjemme dag på meg i dag. Har våknet hver dag denne uka (no shit) og følt meg i dårlig form, og i dag (da jeg våkna klokka 4!!!!!) var det ekstra ille, så ble hjemme. Tror vi ikke hadde noe spesielt viktig på skolen i dag heller, utenom skolebilde, men mine blir alltid super stygge så gjorde ikke noe å gå glipp av det!  

Har egentlig en del å gjøre i huset her før søndag (pappa kommer hjem) må rydde vekk de siste klærne jeg har vaske (er ganske mye som dere kan se på bildene under), støvsuge, rydde litt og vaske bordet. Skal til tante i kveld og overnatt til i morgen, også skal jeg til mamma på lørdag og overnatte til søndag. Så ja.

Akkurat nå så sitter jeg å ser på Jaclyn Hill mens jeg drikker te og venter på at pizzaen min skal bli ferdig <33333333 Tenkte kanskje også å se film, har skrevet opp en liste og er sånn typ 35 filmer jeg vil se, haha.

 • Publisert i hverdag • Beauty by Eline

  08.09.2014 kl.16:03

  Kjempe fine bilder, nydelig katt :)

  Skriv en ny kommentar


  Hallo! Jeg heter Ann-Helèn, er 18 år og kommer fra Lundersætra, men akkurat nå bor jeg på Roverud. Bloggen min består av alt mulig rart, trening, mote, sminke, youtube, bilder og masse mer. Kommenter gjerne :)  Arkiv


  Bloggdesign av  hits