Ann-Helèn Milli Asmyhr
Mine ord

 • 01.03.2016, 21:49

Psyke er en rar ting. Eller sånn jeg liker å kalle det; å være psyk. Du er teknisk sett syk inne i hode ditt. Ingen ser det, og veldig får forstår det, selv om det gjør minst like vondt som å brekke et ben. Jeg har vært psyk i ca. 6 år. Jeg sier ca. fordi jeg vet ikke når det startet. Det eneste jeg vet er at det er 6 år siden jeg kuttet mitt første kutt. Jeg påføre meg selv smerte fordi jeg selv ikke klarte å takle smertene inne i kroppen min. Da var jeg 12 år. Tankene, smertene og de søvnløse nettene har vært der så mye lenger. Nesten så lenge jeg kan huske. Jeg husker enda da jeg bare var et lite barn, jeg prøvde å kvele meg selv. Prøvde å ta mitt eget liv. Uten noen spesifikk grunn. Jeg tenkte bare at verden hadde vært et bedre sted uten meg. At jeg var verdiløs, og at en jente fra eller til ikke spilte noen rolle. Da var jeg bare 9 år.

Det er så mange og så mye jeg kan skylde på. Som har gjort at jeg er som jeg er. Som har gjort meg psyk. Men for å være helt ærlig så vet jeg ikke hva grunnen er lenger. Hvorfor jeg har det sånn jeg har det. Hvorfor jeg psyk? Hvorfor jeg har vært det så lenge og ikke blir frisk. Hvorfor jeg ikke klarer å takle følelser på en normal måte som et normalt menneske. Hvorfor humøret mitt svinger så mye at det er vanskelig å være med andre. Vanskelig å være meg selv. Vet jeg i hele tatt hvem jeg faktisk er? Hvordan er egentlig en frisk Ann-Helèn? Jeg har levd i det mørke og det skumle alt for lenge til i dag å vite hvordan jeg er som frisk. Hvis jeg i det hele tatt kan kalle det frisk. Jeg har hatt oppturer på noen måneder før helvete har braket løst igjen og jeg har falt sammen. Enda en gang. Har jeg vært frisk? Eller har jeg bare hatt en bra periode?

Tenk om jeg aldri blir frisk? Eller tenk om jeg er helt annerledes som frisk? Tenk om jeg er en helt annen person som ingen kjenner igjen fordi de bare har kjent den psyke Ann-Helèn. Hvordan kommer jeg til å være den dagen jeg er frisk. Hvordan kommer jeg til å være den dagen jeg klarer å takle følelser? For jo, jeg skal bli frisk. Ikke vet jeg når. Ikke vet jeg om det er om 1. eller 15. år. Men frisk, det skal jeg bli.

En dag vil jeg skrive en bok. En bok om min psyke, Om hvordan det er å være psykisk syk. Hvor jævlig en depresjon kan være, eller selvmordstanker. Eller hvorfor jeg sliter med selvskading, og hvorfor det å skade meg selv er en trøst inni alt det onde og vonde. Jeg vil skrive en bok så andre kan forstå. Ikke bare mennesker som er uvitende og ikke forstår seg på de som er psykisk syke; men også til familie og venner som har stått på sidelinjen i så mange år mens jeg prøvd å kjempe min egen kamp om å overleve. Jeg vil skrive en bok som kan hjelpe de som sliter. Jeg vil være tilstede når noen virkelig trenger det, selv om det bare er i svarthvitt på et stykke papir. Jeg vil dele min kunnskap og mine tanker. Jeg vil fortelle om hvordan jeg gang på gang klarte å heve meg over all onskapen som herjet inne i meg, hvordan jeg klarte og reise meg når alt gikk i mot meg. Men viktigst av alt, jeg vil fortelle om hvordan jeg ble frisk.


 • Publisert i hverdag
 • Nytt kameraobjektiv

  • 15.12.2015, 00:30

  Hallo!

  Klokken er kvart over tolv hva gjør jeg? Jo, blogger! Har en historieprøve i morgen jeg egentlig burde øve til. Øvde faktisk litt i helgen, men er så utrolig mye vi skal ha med! Har allerde skrevet sju sider med notater mens jeg ennå har 15 sider igjen å skrive noater til - noe som gjorde at jeg ga opp. Så istenfor å øve bestemte jeg meg helt plutselig for å ta bilder, og når jeg ble lei av det sminket jeg meg, OG NÅR JEG BLE LEI AV DET så lasta jeg ned en karaoke app (kan foresten ikke synge). Så ja, sånn har dagen min vært da. Utrolig spennede ikke sant?

  Foresten så var jeg innom Elkjøp ene dagen her for å se på ny mobil (min begynner å bli sliten etter 2 år) og da jeg tilfeldigvis gikk forbi stativet med kameraobjektiv (noe jeg trenger desperat i og med at det er over et år siden mitt ble ødelagt) fant jeg denne til en grei sum og lurte på om noen av dere hadde testet det? Trenger et nytt objektiv som jeg kan bruke til å ta bilder av genrelle ting sånn som klær, mennesker og dyr + filme. Hvis dere ikke har prøvd det men har noen andre forslag (som ikke er så sabla dyre) så kommentert det gjerne!!!

  Ser foresten at klokka tikker (00:29 nå) og tanken på at jeg har skole/prøve, trening og traffikalt grunnkurs i morgen (ja, jeg har endelig også startet) får meg til å tenkte på at jeg kanskje burde legge meg snart? Eller faktisk øve til prøve...


 • Publisert i hverdag
 • Tverrfaglig muntlig tentamen osv

  • 05.05.2015, 23:14

  Har så utrooolig lyst til å blogge å har faktisk nesten ett liv å blogge om! Til en vis grad altså. Har ikke ett sånn bloggerliv der jeg spiser ute annen hver dag, shopper minst en gang i uken. MEEEEEEEN, selvfølgelig klarte flinke jeg å miste kamera i bakken (som jeg tror jeg har sagt før) så ikke nok med at linsa er ødelagt så jeg må holde den fast når jeg tar bilder filmer, men blitsen er ødelagt noe som gjør det umulig å ta bilder når det ikke er lyst ute (dårlig lys på rommet). 

  Akkurat nå sitter jeg å drikker det kule sitronvannet mitt mens jeg ser på Friends (er blitt hekta) og jobber med målark. For i morgen har vi muntlig tentamen, eller som det står på arket "tverrfaglig praktisk terminprøve". Supergøy og ikke skummelt i hele tatt å fortelle om sykdommer til sykepleiere i 30 min før de setter en karakter. Eneste som er bra med det er at jeg kan jobbe hjemme. 

  I og med at det er mørkt ute så har jeg ingen bilder fra nuet, men slenger med noen fra de siste ukene  • Publisert i hverdag
 • Söndag

  • 19.10.2014, 20:29
   

  Heihei!
  På fredag dro jeg til Merete (som dere ser på bildene over) og var der i ett par timer før jeg dro på kino med Camilla og så Annabelle, som jeg syntes var dritskummel! Var hjemme igjen rundt ett og gikk da rett i seng fordi jeg var stuuuup trøtt!
  I går våkne jeg sent, spiste middag, fiksa meg og dro på bursdagsfest hos Majja som var koselig!
  Dagen i dag har jeg tilbrakt i senga mer eller mindre. Var nede og spiste forokosten som dere ser på bildet over, også så jeg på nye episoden av tvd og spiste jordbær med sjokolade <3

  Nå burde jeg egentlig gjøre noe fornuftig som å dusje, rydde rommet eller gjøre lekser, meen vet ikke helt. Tror det heller blir youtubevideoer!

  Har dere hatt en fin helg?


 • Publisert i hverdag
 • Julebrus, sjoklade, jordbær og The Vampire Diaries

  • 16.10.2014, 22:44

  Dagen min:


  Har hatt det rareste sovemøsteret denne uka, lagt meg rundt 18, våkna igjen 22, for så og sitte oppe halve natta for å gjøre lekser.
  Uansett, da jeg kom hjem fra skolen i går sov jeg helt til kl 5 i dag morgest hvor jeg sto opp og dro på praksis. Slutta tidlig, tok solarium og stakk innom butikken og kjøpte digg. Da jeg kom hjem så jeg på sesong 6 av TVD (endelig <3) før jeg sovna igjen haha.
  Så nå øver jeg til fremføring i morgen tidlig (pluss ser på vlogger). Ikke noe spennende, som vanlig


 • Publisert i hverdag
 • femte september

  • 05.09.2014, 11:48

  Hallo!

  Ble en hjemme dag på meg i dag. Har våknet hver dag denne uka (no shit) og følt meg i dårlig form, og i dag (da jeg våkna klokka 4!!!!!) var det ekstra ille, så ble hjemme. Tror vi ikke hadde noe spesielt viktig på skolen i dag heller, utenom skolebilde, men mine blir alltid super stygge så gjorde ikke noe å gå glipp av det!  

  Har egentlig en del å gjøre i huset her før søndag (pappa kommer hjem) må rydde vekk de siste klærne jeg har vaske (er ganske mye som dere kan se på bildene under), støvsuge, rydde litt og vaske bordet. Skal til tante i kveld og overnatt til i morgen, også skal jeg til mamma på lørdag og overnatte til søndag. Så ja.

  Akkurat nå så sitter jeg å ser på Jaclyn Hill mens jeg drikker te og venter på at pizzaen min skal bli ferdig <33333333 Tenkte kanskje også å se film, har skrevet opp en liste og er sånn typ 35 filmer jeg vil se, haha.

 • Publisert i hverdag
 • Wifey?

  • 02.09.2014, 00:32

  Hallo!

  I skrivende minutt mauler jeg vårruller med Camilla mens vi ser Geordie Shore (og jeg prøver å gjøre ferdig en innlevering). Er alene hjemme denne uka, så får prøver hvordan det er å bo alene. Har aldri vært så lenge alene før, (max. 2 dager) så dette blir spennende! Pappa dro på søndag så har allerede vært alene en natt så tror dette skal gå fint. Utenom at jeg allerede har mista lommeboka, så ja. 

  Skulle egentlig dra å trene etter skolen i dag, men vi hadde aktivitetsdag så var helt utslitt. Dro hjem, skulle rydde rommet men sovna med en gang jeg kom inn døra, og ble vekt sånn halv sju av Camilla. Vaska klær mens Camilla gjorde lekser, før jeg lagde mat til oss. REAL WIFEY RIGHT HERE!
  godnatt! <3 • Publisert i hverdag
 • Sommertider

  • 05.08.2014, 19:23

  Okei, skjerp deg Ann-Helèn. 

  Haha, hei søte vakre mennesker som fortsatt gidder å ta en tur innom bloggen min. Kan seriøst ikke huske sist gang jeg blogget eller for den sak skyld sist gang jeg var inne på blogg.no. Men det er virkelig utrolig godt å være tilbake. Har savnet blogginga utrolig mye, men har rett og slett vært for opptatt til å blogge. Ikke for opptatt med å gjøre noe, for å være hel ærlig, det eneste jeg har gjort i sommer er sove, spise og sett på serier. Har vær opptatt med meg selv. Tenke, undre osv.Tenk igjeom mange ting som jeg har satt til side når det var skole osv. Og nå kan faktisk ikke tro at sommerferien snart er over! Er helt utrolig hvor fort denne tiden har godt!

  Men nå som kamerat mitt har fått vilt en utrolig lang stund (og bloggen) er jeg for fult til bake, og vil gjerne forsette og dele mitt liv :) 

   

  Over er de få bildene jeg har tatt denne sommeren.

   

  Hva har dere gjort i sommer?


 • Publisert i hverdag
 • Fridag

  • 16.05.2014, 14:59

  Heihei!

  Våknet ganske tidlig i dag, som ikke var noe rart i og med at jeg sovnet med en gang jeg kom hjem fra skolen i går. Klassen min kom selvfølgelig opp i matte, så nå har jeg bare enda mere og gjøre (skole relatert). Har eksamen, tentamen, årsprøve, fremføring osv. Så gøy.. 
  Har akkurat dusjet og spist frokost og eller i dag så må jeg se og rydde dette fæle rommet, og ringe etter jobb, pluss pakke. Drar forresten til Tyskland i morgen. Og kommer ikke hjem før på mandag, så blir noen dager uten blogging, men lover å ta masse bilder med speilrefleksen som dere skal få se når jeg kommer hjem igjen!  
  Ellers tenkte jeg bare å kjapt vise dere hva jeg kjøpte i overgår:

   


  Boks til å ha dyremat i. Fra Nille - 99kr


  Super søtt cupcakelys. Fra Nille - 19kr


  Paraply fra H&M - 30kr


  Spotsbh fra H&M - 79.90kr (den her klarte jeg å betale full pris på så måte tilbake i går og få igjen penger, haha)


  Sportstopp (?) fra H&M - 75kr


  Jumpsuit fra Bikbok - 149kr 


  Og til slutt ett all natural selfie, ofc

   

  Kom du opp i eksamen?


 • Publisert i hverdag
 • Skole, skole, tore

  • 14.05.2014, 00:42

  Hallo kjære lesere !

  Er utrolig sliten og klar for å krype til sengs, men Camilla maser om at jeg må blogge, så gjør nå det da. Føler meg som en toppblogger blant venner og kjente, alle maser hele tiden på at jeg skal oppdatere bloggen min, haha. 
  Var helt sikker på når jeg våknet i dag at dagen skulle bli drit dårlig. Klarte ikke å våkne før 06.40, og satte ikke igang med noe før en 40 min før bussen gikk. Men utrolig nok har dagen vært veldig grei. I andre time hadde vi gym aka løptest som jeg har gruet meg til siden sist vi hadde.. Men gikk faktisk overaskene bra! Slo tiden min med litt over 2 min, som gjorde at jeg gikk opp en karakter. 
  Etter gymmen øvde jeg og Tina til kommunikasjons prøva (som jeg egentlig skulle øve til i går..), og med litt hjelp og en times øving så tror jeg faktisk at prøva gikk ganske greit. Svarte på alle spørsmål, begrunna svarene og ga eksempler, så håper på 4 :)
  Av en eller annen grunn har jeg hatt en slags form av skolelyst i det siste, gjort lekser, øvd til prøver osv, som jeg normalt ikke i det hele tatt gjør, haha. Fikk igjen matteprøva (tentamen) også faktisk, og heldig som jeg var fikk jeg 5!!! Sto først 4+, men mattelæreren hadde hoppet over en oppgave, så jeg fikk et poeng til, akkurat nok til 5'er.
  Haha, men nå skal jeg slutte å skrive så mye som skole og heller legge meg, har praksis i morgen så klokken er satt på 05.00. Godnatt <3 

  Er du skolelei?


 • Publisert i hverdag
 • Mondaj

  • 12.05.2014, 18:14
  Må se å få rydda rommet også..  Hallo!
  For typ 1 time siden kom jeg hjem. Slutta halv tre, men jeg og Merete bestemte oss (så sporty som vi er) for å løpe "totusenmeter'n" . Det er en løype i skogen som vi pleier å løpe to ganger i skoleåret i gymmen. Og siden vi skal det i gymtimen i morgen, så tenkt vi å sjekke ut formen i dag, haha. Har akkurat spist litt mat, og ligger nå og hører på musikk. Skal straks gjøre ferdig naturfag leksa før jeg må øve til kommunikasjonprøva som vi har i morgen..


 • Publisert i hverdag
 • Gi meg sommer

  • 11.03.2014, 23:04

  Heihei!

  Driver å tilbreder mitt tredje varme måltid  (alle har faktisk vært sunne)  mens jeg ser paradise og fyrer i ovnen. Har flere innleveringer jeg skulle ha gjort, vil dusje og ta selvbruning, OG SOOOVE.
  Herregud er så sliten. Så mye å tenke på og gjøre hele tiden.
  I dag hadde jeg først hard gym, for å så styrke i to timer. Da jeg skulle gå til bussen etter treningen så hadde jeg kjempegod tid, så møtte jeg Nikola på veien, og vi snakka litt (som var greit for å slå ihjel litt tid). Jeg sto bare 1 min unna bussen, så gikk 1 min før den skulle gå, men sefølgelig så tenkte bussjaføren at han skulle dra litt føre, så jeg måtte jogge etterbussen, men han ville ikke stoppe *sadface* Pappa er i Danmark, og mobilen min hadde bare 1% strøm. Så var bare å ringe alle kontaktene mine på kortes mulig tid, og finne noen jeg kunne være hos, eller som kunne kjøre meg til Roverud. Etterhvert fikk jeg tak i Merete, og dro derfor til henne. Har akkurat kommet hjem nå, og driver å tilbreder mitt tredje varme måltid (alle har faktisk vært sunne), mens jeg ser Paradise og fyrer i ovnen. Er så utrolig sliten og trøtt men burde dusje og gjøre noen innleveringer jeg har til fredag. 

  BLÆÆÆÆH GI MEG SOMMERFERIE  Andre enn meg som lengter etter sommerferie?


 • Publisert i hverdag
 • Slitsom uke

  • 03.03.2014, 22:00

  Heihei allesammen!

  Er utrolig trøtt og vil helst sove, men prøver å tvinge megselv til å ikke gjøre det. Har så utrolig mye jeg skulle ha  gjort. Har to prøver jeg må øve til som jeg har i morgen. På onsdag skal jeg skrive logg, på torsdag har jeg innlevering og på fredag har jeg matteprøve. Pluss jeg skal prøve å trene minst 3 ganger denne uka, få nok søvn, og være litt sosial. Sier seg selv vell at dette blir en stress uke! 
  Gikk tur i stad med Nikolina og Nina i ca. en time, før de skulle jogge og jeg hjem å pugge. Men sefølgelig var Vine, finn.no og blocket mye mer spennede. Typisk meg. 
  Snart begynner Paradise også, så hvis jeg er flink klarer jeg kanskje å se på paradise og jobbe samtidig, men kjenner jeg meg selv rett blir det 10% pugging og 90% Paradise, haha.

   


  Forhåpentligvis så rekker jeg å også å redigere februar favoritt videoen jeg spilte inn i går


 • Publisert i hverdag
 • Snart jul

  • 28.11.2013, 22:27

  Heihei dere!
  I dag har det vært en hel vanelig dag. Først skole, så dro jeg til pappa, og nå ligger jeg her i senga, akkurat våkna etter en powernap som egentlig bare gjorde meg mer trøtt. Har 3 innleveringer og mattelekse jeg må starte på nå snart.. Og spm jeg forhåpentligvis blir ferdig med ganske tidlig så jeg kan sove mer (elsker å sove).
  Tina og jeg tok noen få bilder i dag. Følte alle var greit julete, haha. Som egentlig ikke gjør noe siden første desember er på søndag (JIPPI!)
  (hadde fremføring)


  fineste tinamor <3


  :(

   

  Hva synes du om bildene?

   


 • Publisert i hverdag
 • Vanlig søndag

  • 13.10.2013, 19:01

  Heihei bloggen!

  Etter en ferie med lite søvn, og mye jobb er det endelig søndag. "chilledagen" min. Det eneste dumme er at i morgen er det skole igjen. Om jeg er klar? Nei. Spesielt ikke med tanke på at mamma ligger å sler seg i egypt nå :(
  Uansett så har dagen godt til te drikking, lekser og skype med kjæresten. Helt vanlig søndag!   


  <3

  Hva har dere gjort i dag?


 • Publisert i hverdag
 • Sommerferien er vist over

  • 04.09.2013, 19:44

  Heei!

  Herregud så rart det er å blogge igjen. Etter hva jeg husker så har jeg ikke blogget siden slutten av april, som er sånn ca. 4 måneder siden! Utrolig lang (og digg) pause. Den største grunnen til pausa var at babyen min døde (da mener jeg pc'n min). Hadde akkurat hatt den i ett år da det skjedde. UTROLIG frustrerende. Så har levd da i 4 måneder uten pc. Og hvem faen gidder vell å mobilblogge så lenge? haha. Har "fått" ny pc, nå da. Skolepc. Har tenkt å fikse min egen pc senere, men når det blir vet jeg ikke. Men har jo som sagt skolepc nå da, så regner med å få fart på bloggingen igjen. 

  Har foresten nesten akkurat spilt inn August favoritt video, som en start på blogginga. Så forhåpentligvis så kommer den rundt helga :)
  Savnet meg?


 • Publisert i hverdag
 • Never Say Never 3D

  • 29.04.2013, 15:33

  Innskjøpene fra helga:


  Svarte solbriller (Öb) - 49kr


  Topp (BikBok) - 99kr
  Jakke fra Zizzi


   Deksel (Ebay) - 19kr
  Selvbruning (Öb) - 39kr


  Masse skole saker, husker ikke pris!


  <3<3<3<3<3<3

  Hallo! 
  Tok et "drastisk" tiltak, og tok med meg pc'n på biblioteket i vinger så jeg kunne blogge. For nette hjemme, SUGER nå. Sitter bare på mobilnett, og mobilbloggen hater jeg!
  Er her med Nikolina og Nina. For vi skal se Never Say Never 3D nå 16.30. Av en eller anna merkelig grunn så går den her på kino, haha. Men elsker den gutten så gjør ikke meg noe! 


  Random bilde av meg og Nikolina

  Hva synes du om innkjøpet? 
  Har du sett Never Say Never? 


 • Publisert i hverdag
 • Chiller Max

  • 09.04.2013, 14:06

  Sitter hos lise nå, siden jeg hadde tentamen i dag og var ferdig greit tidlig. Og siden jeg bor på et STYGT sted så kommer jeg meg ikke hjem før to. Så ja, dro som sagt til Lise.
  Så vi gjør, eh, det vanelig? Ligger i senga, stearinlys og rolig musikk. Trenger ikke kjæreste vi vettu!
 • Publisert i hverdag
 • Friday

  • 05.04.2013, 22:41

  FREEEEEEDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG!!!
  Endelig! Vært en utrolig stressfull uke. Fremføring på tirsdag. Dro til Elverum på onsdag. Og tentamen på torsdag og fredag. Dro til Elverum etter tentamen i dag og har akkurat kommet hjem nå. Camilla  ligger på sykehuset på Elverum nå (2 timer unna meg) nå, å prøver å dra til henne så ofte som mulig. Neste uke har jeg tentamen og fremføring, pluss jeg tror jeg har prøve. Og ja, lekser.. Har en lekse jeg skal gjøre/levere nå etter dette innlegget. Jeg skulle hatt vært mer med venner/familie/kjæreste, blogget, trent (finne nytt treninsstudio, der jeg trente har det gått konkursj...), men har rett å slett ikke tid! Pluss inn i all dette så har jeg søvnproblemer (og andre personelige problemer) så sover mer eller mindre ikke om kveldene..  (eneste bilde fra uka)
   

  GI MEG SOMMER, GI MEG SKOLEFRI! 

  Andre som har mye skole? 


 • Publisert i hverdag
 • Jeg er tilbage

  • 31.03.2013, 01:47

  Hallo! 
  Har akkurat kommer hjem fra Camilla. Var hos henne på  onsdag, og da glemte jeg pc laderen og sminken min. Så dro jeg til Danmark og kom hjem igår. Så derfor har jeg ikke blogget.
  I dag har jeg slappet av, rydda klær og rommet. Ser helt jævelig ut her så er egentlig på tide.  Orker ikke se igjenom og redigere alle bildene fra Danmark, så legger de ut i morra! :)

  Hva har du gjort i dag? 


 • Publisert i hverdag
 • Pretty Little Liars

  • 25.03.2013, 12:18

  Er noe rart som har skjedd med meg! Har absolutt ingen energi, jeg har lagt meg kl 10 hver dag i ferien (utenom i går, da jeg og Lise oss halv 1, men det er fortsatt tidlig!) også våkner jeg mellom 9 og 10. Noe som aboslutt ikke er nomalt for meg. Pleier (før spesielt) å legge meg mellom 1 og 4 og våkne mellom 14.00 og 16.00. WIRED!

  Haha, uansett. I dag tenkte jeg bare å ta "en søndag". Skal starte på sesong 3 av PLL (ELSKER den serien). Mamma betsilte sesong 2 til meg for noen dager siden men har alerede sett den ferdig! Så jaa. Gleder meg til å se fortsettelsen!  Ellers så må jeg snart begynne med skolearbeid. Første uke etter ferien har vi en framføring og to tentamner... 

  Ser du Pretty Little Liars? 


 • Publisert i hverdag
 • Smile

  • 23.03.2013, 15:22

  Holla
  (hahahahahahaha, kjedaa meg )


  Trøtt, sliten, åååååhh. Tror jeg begynner å bli syk..
  Skal hoppe i dusje, før jeg sminker meg og overnatter hos LiseSnare! Vil egenltig ikke, men hun tvinger meg :( 


 • Publisert i hverdag
 • FRIDAY

  • 22.03.2013, 07:42
  Sist dagen før påskeferie! Skal bli sykt godt med ferie! Men som vanelig så har jeg lekser i ferien, så får ikke slappet av helt. Men slipper i alle fall å stå opp klokka seks på morra. 
  Helga og uka har vært stress, derofor jeg ikke har blogga. Hadde mattetentamen alerede i går, og jeg S-U-G-E-R i matte, så har fått masse hjelp og BARE jobba med matta den siste tiden. Pluss sett ferdig Pretty Little Liars Sesong 2. Hehe.. Gleder meg til sesong 3 blir ferdig så kan jeg kjøpe den på boks. Elsker seriøst den serien!

  Uansett, må bli ferdig å fikse meg (lol, har ikke begynt ennå). Ganske grei dag egenlig. De to første timene har vi Påskefrokost, og de fire resten tiden har vi utedag. Hadde tenkt å ta med kamera, men glemte det hos mamma, og Lise er teit og vil ikke ta med sitt. Så blir nok ingen blider fra idag..

  Gleder du deg til påskeferien?


 • Publisert i hverdag
 • Fremføring?

  • 11.03.2013, 23:54

  Sitter å spiser kald pizza og drikker fayrous og ønsker at jeg ikke har fremføring i morra. Fakitsk så er jeg ikke helt sikker, siden jeg ligger etter alle, men tror det. Har ganske mye skole nå, hadde egentlig neten ikke lekser. Men så fant jeg ut at jeg har to innleveringer, en prøve og fremføring.. Neste uke har vi alerede tentamen... Gi meg sommerferie!   Flere enn meg som er lei skole?


 • Publisert i hverdag
 • Søndag

  • 10.03.2013, 15:37


  I går var jeg på kirkenær og feira bursdagen til farmor. Kjempekoselig å møte igjen familie, god mat og drikke. Faktisk så la jeg meg kl 18 på fredag og sov helt til 11 på lørdag (pappa vekte meg).

  WOOOOW, det er sol ute! Frister egentig sykt mye å dra ut å kjøre snowboard, men er så mye annet jeg skal/burde gjøre... Skal trene, fike nytt designe, gjøre ferdig noen lekser, rydde/vakse/støvsuge rommet, skifte sengetrek, pluss at pappa har bursdag i dag. Så må feire den !

  Hva skal du gjøre i dag?


 • Publisert i hverdag
 • KOS

  • 07.02.2013, 22:32

  Hallo !

   

  Habibi
  bloggpia!

  I dag da jeg kom hjem var jeg alene hjemme, så etterhvert ringte Camilla og spørte om hun kunne komme hit, som hun da gjorde. Så gikk vi på butikken og kjøpte ting så vi kunne lage frappe og brownies. Så nå er vi begge sykt kvalme! Ellers har i bare hørt på musikk og chilla. Jeg har gjort litt lesker og hun har tatt og redigert bilder. 
  Utrolig trøtt i å med at jeg nesten alltid sover når jeg kommer hjem fra skolen. Men har sånn stygg innlevering og prøve i morra...... lqskafjløqSAKCFBEJALKWØAS
  Så ja, må fortsette med det. :)


 • Publisert i hverdag
 • Nothing like us, there's nothing like you and me

  • 27.01.2013, 17:59

  Hallo!
  Lise kom hit i 12 tide og har akkuratt dratt.. Så nå skal jeg egentlig bare fikse neglene også straks legge meg! Har nesten ikke sovet i det iste så er helt utslitt!


  Q: Hva har du gjort i dag?


 • Publisert i hverdag
 • BE THE CHANGE

  • 29.08.2012, 21:23

  Var hos psykologen i dag. Føler meg ganske mye bedre egentlig. Skal tilbake på tirsdag.


  Er så utrolig stolt av meg selv for en gang skyld! Jeg HATER å trene, spesielt jogge. Og i dag jogga jeg i 30 min! Sikker mange som mener det er lite osv, men idoncare. Er utrolig bra til meg å være! Be the change bby <3
  Foresten skal jeg ta med meg speilrefleksen i morra på skolen, for å ta litt bilder. Høres bra ut? Skal prøve å bli en bedre blogger !

  Nå skal jeg ta meg en vellfortjent dusj
  #Snakkes 


 • Publisert i hverdag
 • Skole daeh!

  • 16.01.2012, 07:34

  Tenk hvor mye lettere det hadde vært å snu døgnet nå? Kunne sovet på dagen, gjort lekser og fiksa meg til skolen på morgnen, i stenfor å legge seg sent å være dautrøtt når man våkner.
  Skulle stå opp kl. 6 for å dusje osv. Men bråvåka kl. 7. Har i alle fall god tid nå c:
  Og hvorfor er statestikken min så høy når nesten ingen kommenterer?  


  <3

  (bildene er fra Skive, "skolen" i danmark)

  Kos deg på skolen da!


 • Publisert i hverdag
 • Today

  • 09.01.2012, 23:54

  Lises supersøte Justin Bieber muffins <3

  Stygg#1 + søt#1

  Brrr

  Som bildene viser, i dag: skole > lekser> rydde > klippe håret ! Kabel nesten ikke skrive noe, fordi vi har så ræva internett så alt blir sletta hvis jeg mister nettet i 10 sec ...
  Burde legge meg snart! Natta <3


 • Publisert i hverdag
 • Skoleskoleskole

  • 05.12.2011, 07:45  nåååå, koser jeg med pus, leverer lekser, sminker meg og blogger! Flink?
  Skal til mamma i dag, men skal prøve å blogge mer en jeg har gjot ellers..

  MÅ FORTSETTE, ADIOS! 


 • Publisert i hverdag
 • Skolebæsj

  • 24.11.2011, 00:21

  VIL SOVE! Men kan ikke.. Har sånn stygg geografiprøve i morra som jeg øve til..:c Jeg haaater georgafi! Så hvis jeg ikke hadde hatt den læreren jeg har, så hadde jeg død (akkuratt som jeg gjør i naturfag)! Også har jeg vondt i ryggen fordi jeg har gymmet og trenet i går! Vi boksa! Det var kjempegøy <3 Noen som vet hvor man kan det i Hedemark?

  377877_295722343779567_224974194187716_1203748_72759157_n_large

  Tumblr_lmfow2sam31qkfgxvo1_500_large

  School_sucks__by_leomio-d4fej3t_large

  Tumblr_lv4yrplaan1qhdkxco1_500_large
  Vil ha sånn :3

  //bilder fra weheartit.com


 • Publisert i hverdag
 • Kongsvinger next!

  • 15.11.2011, 16:13

  alt ble sletta! Æ døøør! :c Skal iaff til vinger. Og det er sjukt kaldt, ooog jeg må vente 29min før bussen kommer !

  Mørkt og kaldt, ikje bja!


 • Publisert i hverdag
 • Trene

  • 11.10.2011, 11:19

  GOD MORGEN ALLE SAMMEN! 

  Nå drar vi til vinger å trener og shopper. Aner ikke når i kommer hjem. Men kos blir det <3
  HADET! 

  Q: Hva skal du idag? 


 • Publisert i hverdag
 • Milla

  • 09.10.2011, 14:28

  Nå stikker jeg til Milla ! Skal klippe meg og ellers bare chille. Skal prøve  å være en flink bloger og ta masse bilder. MEn loger ingen ting. Bloggæs;*


  @ gammelt bilde


 • Publisert i hverdag
 • r.i.p

  • 03.10.2011, 20:11

  Pc'n min er døøøøød.... *sadface*
  Den er helt svart og vil ikke virke, har skjedd en gang før, men da hjalp det å ta ut bateriet, men hjelper ikke nå.. Noen som vet hva jeg skal gjøre? Vær så snill å hjelp meeeeeg !:c
  I mens så rydder jeg, for skal strax få ny seng osv og kanskje male litt. Gleder meg!

  fint å ryddig !

  90% sminkefri


 • Publisert i hverdag
 • Det daffes !

  • 27.09.2011, 16:30

  Hola chicas y chicos! :3
  Nå er Milla her og vi daffer ! Har akk fått trampoline, så vi chiller der. Skulle egentlig gjør lekser, men dere kjenner jo oss.. Så vi spiser popcorn og drikker cola. Satser på å legge litt på meg før jeg går i dvale!
  Milla driver med sånn vibrerende masjasegreie ( lol), hun prøver vel å få oppmerksomhet. Så vi blogges ;*

  Dagens outfit !


 • Publisert i hverdag
 • rydderydderydde

  • 24.09.2011, 01:09

  Det er det jeg har gjort i dag! Også sitti på pc'n, musikk og bake kake. nomnomnom<3 I morra er det marken, og for dere som ikke vet hva det er så
  er det 2 dager i året (høst og vår) da et tivoli kommer til Kongsvinger! Pluss masse boder. Er da alle i lille Vinger kommer ut. Derfor jeg rydda,btw. For å få penger..

  Men ja, er sjukt trøtt, natta søte folk:'3

  nomnom<3 lå under senga mi, støvete å fin! Sulten?

  fineste bilde av meg i dag!


 • Publisert i hverdag
 • Homework !

  • 22.09.2011, 15:04

  Milla er her og vi skal gjøre litt (masse) lekser og spise , rydde, spille osv.

  Foresten så har jeg fiksa neggla!


 • Publisert i hverdag
 • Dagen i dag:

  • 17.09.2011, 22:42

  Har jeg baka & rydda! I morra kommer Asmyhr framilen på besøk, skal feire min 14-års dag. Kooos ♥ 
  Nå sitter jeg egnlig bare å slapper litt av med popcorn, musikk og pc'n på fanget. Prøver å lage header. Jeg hadde en men den går det ikke ann å laste opp. Det samme med videoer! Noen som vet hvorfor?
  Slenger ut et random bilde fra 8.kl: 


  Julie tegnet Lise, Kristine og meg 

   btw. tror jeg skal fortsette med 15 days, så kommer sikkert noen videoer framover!


 • Publisert i hverdag
 • Natur og Ungdom

  • 10.09.2011, 09:49


  Heihei! 

  Satte på klokka på  07.30, også fant jeg ut nå 09.17 at jeg ikke trenger å være i vinger før 10.... *sinna*
  Men jaaaa, i dag skal jeg og  Natur & Ungdom (NU) til rådhusplassen på snakke med politikkerene. Vi skal også sette opp våres egen bod, så vi håper på at det kommer noen å snakker med oss å. Så hvis du ser "Narur & Ungdom" skilte, så kom bort å si hei!
  Det varer fra 10-15, og da det er ferdig, så møter jeg Adisa og Linea på scenteret eller noe sånt. Også drar jeg til Linea på film kveld! Tale kommer til å ta masse bilder i viinger, så skal jeg selv prøve å ta bilder hos Linea!

  Q: Hva skal du i dag?:D 


 • Publisert i hverdag
 • JEG LEVER

  • 08.09.2011, 17:45

  Akkuratt nå så er Milla her, og vi gjør lekser.. Fant ut i dag at jeg skal ha foredrag i morra.. derp! Men ja.. kommer bilder fra turen i kveld eller i morra. Leksene kaller!
  btw. alle bildene er tatt av mkristineh.blogg.no, proff fotograf!


 • Publisert i hverdag
 • Telys & Paradise !<3

  • 14.04.2011, 21:42

  *her var det musikk*

  Her sitter jeg med telys, fordi jeg ikke får lampa til å vike. Paradise står på tv'n også. Har Hjemmealeneparty, så fester som fult! Nejda. Er syk så orker ikke en dritt. Bare sitter her å sløver. Så....
  I morra skal vi ha en slaks avsluttning i Engelsken, også skal vi ha noe greier i lunsjen (?), også har vi kanskje framføring. Jeg vet ikke, skal spørre Lise!
  Skulle rydde før mamma kommer, og hun kommer snart, så, må egentlig begynne nå!

  Blogges ;*** 


 • Publisert i hverdag
 • Finner ingen kul overskrift

  • 11.04.2011, 21:04

  Heeey!

  Har ikke noe å blogge om! Eller, julie har kommet tilbake <3<3<3<3<3 Og i går var jeg på et hotel for å møte noen fra familien osv. Så vi snakka og spiste, og på slutten var jeg med Vilde, dattra til kusina mi (?) :D

  Top Model begynner! HAAAADET!

  Ler noe sykt av bilde! :L


 • Publisert i hverdag
 • Hallo! Jeg heter Ann-Helèn, er 18 år og kommer fra Lundersætra, men akkurat nå bor på Roverud. Bloggen min består av alt mulig rart, trening, mote, sminke, youtube, bilder og masse mer. Kommenter gjerne :)  Arkiv


  Bloggdesign av  hits