Ditt Navn
Sickday

 • 11.02.2014, 23:37

Da jeg våknet på lørdag følte jeg skikkelig "uggen". Svimmel, slapp og vondt i hodet. Utpå kvelden ble jeg også litt kvalm. På søndag hadde det roet seg litt, men da jeg våknet på mandag følte jeg meg my dårligere. Vurderte flere ganger den skoledagen å dra hjem, men vil ikke ha så mye fravær, så ble der. 
I dag da jeg våket følte jeg meg skikkelig dårlig. Ikke sånn spesefik, sånn at jeg hadde vondt i hodet/magen, bare følte at det var noe feil (haha, høres ut som en robot), så ble hjemme, Uttover dagen, har det godt av og på. Vært veldig sliten, skulle gå til butikken for å kjøpe melk, og da jeg kom tilbake var jeg anpusten og utslitt. Har brukt mesteparten av dagen til å redigere en video til dere, og sett på serier.
Kjempemorsomt og spennede, ikke sant? 
Kjøpte også en ny balsam da jeg var på butikken. Aldri hørt om merket før, men så det sto "with argan oil", så tenkte å prøve den ut. Noen som vet om den er bra/dårlig?

 

Og her er videoen:


 • Publisert i Youtube
 • Tips mot kviser

  • 07.02.2014, 12:05

  Vet jeg sa sist at jeg skulle begynne å blogge hver dag, og jeg skulle egentlig det. Men er veldig mye personelig som skjer nå, som er litt vasnkelig å takle. Så ja. Da er det liskom ikke det første du gjør å blogge.

  Men det ser nå ut som det driver å roe seg litt, så skal prøve litt i alle fall. Har planlagt mange videoer for dere som jeg skal prøve å gjøre, og det er bare å prøve å komme med forslag. Har tenkt å lage minst 2 vidoer i måneden (det jeg skrev på nyttårsforsette), men målet er jo en gang i uka.

   


   

   

   Hallo alle søte :) (SKAL HILSE FRA TINA FORESTEN)

  Tenkte å gi dere noen skjønnhetstips igjen. Denne gangen da spesefik for kviser (for å bli kvitt/ får mindre kviser). Noen har jeg funnet på nett, andre har jeg selv "funnet" ut, noen har jeg også fått hørt av venninner og youtubere. 

  • Fjerne all sminke fra ansikte hver dag. Og da mener jeg ikke bare ta en sminkeserviett lett over aniskte, men også  bruke en sånn ansiktvask som fjerner sminke for og å få vekk så mye som mulig av all sminken, møkk og oljen som er i ansikte ditt/porene dine. Også kjempe smart å bruke f.eks. clarisonic også
  • Vaske ansikte både morgen og kveld. Selvom du ikke har brukt sminke så har du fortsatt olje og generelt møkk i ansikte som er greit å fjerne. Før vasket jeg bare ansikte hver kveld, men har begynt nå å gjøre det hver morgen også, og føler virkelig at det hjelper.
  • Vaske sminke børstene dine ca. en gang i uka. Dette gjør du da for å få vekk gammel sminke, støv, bakterier og i mitt tilfell også kattehår. 
  • Drikk vann! 
  • Hold det rent! Huden din liker ikke støv og bakterier. 
  • Bytt putetrekk en gang i uka. Det samler seg masse ekkle greier fra hår, ansikt og lufta osv på putetreket ditt som da blir smittet over på ansiktet ditt.
  • Bruk tannkrem for å tørke ut kviser. Noen sier dette fungerer, andre sier at det ikke fungerer. Har også hørt at det kan gjøre at du får flere kviser, så hvis du ikke tør å prøve tannkrem så kan du gå på apoteket og kjøpe basiron. Jeg pleier å bruke tannkrem, og jeg føler at dette fungerer og det gir meg i alle falll ikke flere kviser.
  • Ikke ta på ansikte ditt. Du har masse bakterier på hendene dine. Tenk på alt du tar på, pc, mobil, penger, dørhådtak, dyr, og mangre andre bakterier. Vill du virkelig ha alle de i ansiktet?
  • Ansiktmaske. En ansiktsmaske er kjemplett å lage. Og det finnes flere som forebgygger kviser. F.eks. en der du bruker 3 spiseskjer med honning og 1 med kanel. Du blander det sammen og lar det stå i mikroen i ca. 1 min. Så smøer du det på ansikte ditt og har det der i 15-20 min før du skyller den av.

   
   


  Hallo! Jeg heter Ann-Helèn, er 18 år og kommer fra Lundersætra, men akkurat nå bor på Roverud. Bloggen min består av alt mulig rart, trening, mote, sminke, youtube, bilder og masse mer. Kommenter gjerne :)  Arkiv


  Bloggdesign av  hits