Ditt Navn
Zzzzz

 • 16.03.2014, 20:39

Music angelen er på full guffe og jeg prøver å "høre" vekke hangoveren.. Kjempekoselig, men slitsom helg.  Har vært borte så og si hver dag denne uka derfor jeg ikke har fått blogget, beklager. Men da jeg var i sverige kjøpte jeg noen småting, som jeg tenkte å vise dere.

 
BB foundation brush (etter min mening, flat kabuki) fra H&M kr 69;-


Øredobber fra Ur & Penn kr 20;- pr. stk


Ekte sølvøredobber og piercing fra Zarcillo . Det var halv pris på hele butikken, så var ca. 20kr for øredobbene, og husker ikke helt prisen på piercingen. Og nei, jeg har ingen piercing (enda) men har kjempelyst på det, og siden det var halv pris på butikken, hvorfor ikke kjøpe det nå og spare penger?


Nål fra Apoteket (3. jeg kjøper) kr 3,50 ;- Har tatt 2 hull i øret selv nå og tenkte å ta ett til. Så ja, derfor jeg kjøpte en nål, haha


Høytliv-shorts fra H&M kr 149 ;-


Så denne treningtightsen på salg. Synes den var fin, og kjempesmart med refleks når jeg jogger ute. Den var satt ned fra 349 kr til 150kr. Som jeg egentlig skjønner veldig godt, fordi den har alerde raktna opp to steder. Den er fra H&M


Også har pappa vært på danskebåtetn, så han kjøpte dette supersøte dekselet til meg pluss masse godis <3


Nå tenkte jeg egentlig å ta det hullet i øret, ta selvbruning, også legge meg. Er helt utslitt, og sefølgellg er det mandag i morgen. Så ja, natta I guess <3

 

Har dere hatt en fin helg?


 • Publisert i Innkjøp
 • Gi meg sommer

  • 11.03.2014, 23:04

  Heihei!

  Driver å tilbreder mitt tredje varme måltid  (alle har faktisk vært sunne)  mens jeg ser paradise og fyrer i ovnen. Har flere innleveringer jeg skulle ha gjort, vil dusje og ta selvbruning, OG SOOOVE.
  Herregud er så sliten. Så mye å tenke på og gjøre hele tiden.
  I dag hadde jeg først hard gym, for å så styrke i to timer. Da jeg skulle gå til bussen etter treningen så hadde jeg kjempegod tid, så møtte jeg Nikola på veien, og vi snakka litt (som var greit for å slå ihjel litt tid). Jeg sto bare 1 min unna bussen, så gikk 1 min før den skulle gå, men sefølgelig så tenkte bussjaføren at han skulle dra litt føre, så jeg måtte jogge etterbussen, men han ville ikke stoppe *sadface* Pappa er i Danmark, og mobilen min hadde bare 1% strøm. Så var bare å ringe alle kontaktene mine på kortes mulig tid, og finne noen jeg kunne være hos, eller som kunne kjøre meg til Roverud. Etterhvert fikk jeg tak i Merete, og dro derfor til henne. Har akkurat kommet hjem nå, og driver å tilbreder mitt tredje varme måltid (alle har faktisk vært sunne), mens jeg ser Paradise og fyrer i ovnen. Er så utrolig sliten og trøtt men burde dusje og gjøre noen innleveringer jeg har til fredag. 

  BLÆÆÆÆH GI MEG SOMMERFERIE  Andre enn meg som lengter etter sommerferie?


 • Publisert i hverdag
 • Slitsom uke

  • 03.03.2014, 22:00

  Heihei allesammen!

  Er utrolig trøtt og vil helst sove, men prøver å tvinge megselv til å ikke gjøre det. Har så utrolig mye jeg skulle ha  gjort. Har to prøver jeg må øve til som jeg har i morgen. På onsdag skal jeg skrive logg, på torsdag har jeg innlevering og på fredag har jeg matteprøve. Pluss jeg skal prøve å trene minst 3 ganger denne uka, få nok søvn, og være litt sosial. Sier seg selv vell at dette blir en stress uke! 
  Gikk tur i stad med Nikolina og Nina i ca. en time, før de skulle jogge og jeg hjem å pugge. Men sefølgelig var Vine, finn.no og blocket mye mer spennede. Typisk meg. 
  Snart begynner Paradise også, så hvis jeg er flink klarer jeg kanskje å se på paradise og jobbe samtidig, men kjenner jeg meg selv rett blir det 10% pugging og 90% Paradise, haha.

   


  Forhåpentligvis så rekker jeg å også å redigere februar favoritt videoen jeg spilte inn i går


 • Publisert i hverdag
 • Hallo! Jeg heter Ann-Helèn, er 18 år og kommer fra Lundersætra, men akkurat nå bor på Roverud. Bloggen min består av alt mulig rart, trening, mote, sminke, youtube, bilder og masse mer. Kommenter gjerne :)  Arkiv


  Bloggdesign av  hits