Ditt Navn
Fridag

 • 16.05.2014, 14:59

Heihei!

Våknet ganske tidlig i dag, som ikke var noe rart i og med at jeg sovnet med en gang jeg kom hjem fra skolen i går. Klassen min kom selvfølgelig opp i matte, så nå har jeg bare enda mere og gjøre (skole relatert). Har eksamen, tentamen, årsprøve, fremføring osv. Så gøy.. 
Har akkurat dusjet og spist frokost og eller i dag så må jeg se og rydde dette fæle rommet, og ringe etter jobb, pluss pakke. Drar forresten til Tyskland i morgen. Og kommer ikke hjem før på mandag, så blir noen dager uten blogging, men lover å ta masse bilder med speilrefleksen som dere skal få se når jeg kommer hjem igjen!  
Ellers tenkte jeg bare å kjapt vise dere hva jeg kjøpte i overgår:

 


Boks til å ha dyremat i. Fra Nille - 99kr


Super søtt cupcakelys. Fra Nille - 19kr


Paraply fra H&M - 30kr


Spotsbh fra H&M - 79.90kr (den her klarte jeg å betale full pris på så måte tilbake i går og få igjen penger, haha)


Sportstopp (?) fra H&M - 75kr


Jumpsuit fra Bikbok - 149kr 


Og til slutt ett all natural selfie, ofc

 

Kom du opp i eksamen?


 • Publisert i hverdag
 • Skole, skole, tore

  • 14.05.2014, 00:42

  Hallo kjære lesere !

  Er utrolig sliten og klar for å krype til sengs, men Camilla maser om at jeg må blogge, så gjør nå det da. Føler meg som en toppblogger blant venner og kjente, alle maser hele tiden på at jeg skal oppdatere bloggen min, haha. 
  Var helt sikker på når jeg våknet i dag at dagen skulle bli drit dårlig. Klarte ikke å våkne før 06.40, og satte ikke igang med noe før en 40 min før bussen gikk. Men utrolig nok har dagen vært veldig grei. I andre time hadde vi gym aka løptest som jeg har gruet meg til siden sist vi hadde.. Men gikk faktisk overaskene bra! Slo tiden min med litt over 2 min, som gjorde at jeg gikk opp en karakter. 
  Etter gymmen øvde jeg og Tina til kommunikasjons prøva (som jeg egentlig skulle øve til i går..), og med litt hjelp og en times øving så tror jeg faktisk at prøva gikk ganske greit. Svarte på alle spørsmål, begrunna svarene og ga eksempler, så håper på 4 :)
  Av en eller annen grunn har jeg hatt en slags form av skolelyst i det siste, gjort lekser, øvd til prøver osv, som jeg normalt ikke i det hele tatt gjør, haha. Fikk igjen matteprøva (tentamen) også faktisk, og heldig som jeg var fikk jeg 5!!! Sto først 4+, men mattelæreren hadde hoppet over en oppgave, så jeg fikk et poeng til, akkurat nok til 5'er.
  Haha, men nå skal jeg slutte å skrive så mye som skole og heller legge meg, har praksis i morgen så klokken er satt på 05.00. Godnatt <3 

  Er du skolelei?


 • Publisert i hverdag
 • Mondaj

  • 12.05.2014, 18:14
  Må se å få rydda rommet også..  Hallo!
  For typ 1 time siden kom jeg hjem. Slutta halv tre, men jeg og Merete bestemte oss (så sporty som vi er) for å løpe "totusenmeter'n" . Det er en løype i skogen som vi pleier å løpe to ganger i skoleåret i gymmen. Og siden vi skal det i gymtimen i morgen, så tenkt vi å sjekke ut formen i dag, haha. Har akkurat spist litt mat, og ligger nå og hører på musikk. Skal straks gjøre ferdig naturfag leksa før jeg må øve til kommunikasjonprøva som vi har i morgen..


 • Publisert i hverdag
 • Langhelg

  • 04.05.2014, 23:35

  Hallo solstråler!

  Har hatt en utrolig koselig langhelg med familie og venner, litt shopping og youtubevideoinnspiling. På Torsdag hadde vi besøk av fetteren min og dattra hans. På fredagen dro jeg først til Kongsvinger med pappa, handla litt småting (bilder lenger ned) , før jeg dro til Nikolina. Overnatta da der til lørdag, før jeg dro på middag til tante. I dag har jeg bare sovet hele dagen, følte meg litt slapp og sliten. Men fant så og si akkurat ut at jeg har matte tentamen i morgen, så skal øve til den nå så må vell øve litt til den. Tenkte også å dele med dere bildene fra helga før jeg sier godnatt (til dere som ikke skal sitte opp hele natta og se på f.eks. serier).  
  Hint til en av videoen jeg spilte inn  Innkjøpene:

  Lindex - 10kr


  Bikbok - 49kr 


  Carling - 99kr


  Lindex - 10kr pr del


  H&M - 149kr


  H&M
  Loreal True Match Fondation W3 -  129kr
  Isadora B.B Cream - 79kr
  Lypsyl lipgloss - 25kr


  Bruker vaneligvis W4 men alle stedene i vinger var utsolgt. Hadde tenkt å kjøpe N4 men, hadde ikke C4, N4 eller W4 noen steder (kongsvinger bruker vist 4) så måtte kjøpe W3. Hadde mest lyst til å kjøpe N/W 5 siden det snart er sommer, men siden 4 allerede er litt mørk så hadde jeg virkelig sett ut som en fjortis.. haha, #hardtliv liksom


 • Publisert i Innkjøp
 • Hallo! Jeg heter Ann-Helèn, er 18 år og kommer fra Lundersætra, men akkurat nå bor på Roverud. Bloggen min består av alt mulig rart, trening, mote, sminke, youtube, bilder og masse mer. Kommenter gjerne :)  Arkiv


  Bloggdesign av  hits