Ditt Navn
Sommertider

  • 05.08.2014, 19:23

Okei, skjerp deg Ann-Helèn. 

Haha, hei søte vakre mennesker som fortsatt gidder å ta en tur innom bloggen min. Kan seriøst ikke huske sist gang jeg blogget eller for den sak skyld sist gang jeg var inne på blogg.no. Men det er virkelig utrolig godt å være tilbake. Har savnet blogginga utrolig mye, men har rett og slett vært for opptatt til å blogge. Ikke for opptatt med å gjøre noe, for å være hel ærlig, det eneste jeg har gjort i sommer er sove, spise og sett på serier. Har vær opptatt med meg selv. Tenke, undre osv.Tenk igjeom mange ting som jeg har satt til side når det var skole osv. Og nå kan faktisk ikke tro at sommerferien snart er over! Er helt utrolig hvor fort denne tiden har godt!

Men nå som kamerat mitt har fått vilt en utrolig lang stund (og bloggen) er jeg for fult til bake, og vil gjerne forsette og dele mitt liv :) 

 

Over er de få bildene jeg har tatt denne sommeren.

 

Hva har dere gjort i sommer?


  • Publisert i hverdag
  • Hallo! Jeg heter Ann-Helèn, er 18 år og kommer fra Lundersætra, men akkurat nå bor på Roverud. Bloggen min består av alt mulig rart, trening, mote, sminke, youtube, bilder og masse mer. Kommenter gjerne :)    Arkiv


    Bloggdesign av    hits