Ditt Navn
femte september

 • 05.09.2014, 11:48

Hallo!

Ble en hjemme dag på meg i dag. Har våknet hver dag denne uka (no shit) og følt meg i dårlig form, og i dag (da jeg våkna klokka 4!!!!!) var det ekstra ille, så ble hjemme. Tror vi ikke hadde noe spesielt viktig på skolen i dag heller, utenom skolebilde, men mine blir alltid super stygge så gjorde ikke noe å gå glipp av det!  

Har egentlig en del å gjøre i huset her før søndag (pappa kommer hjem) må rydde vekk de siste klærne jeg har vaske (er ganske mye som dere kan se på bildene under), støvsuge, rydde litt og vaske bordet. Skal til tante i kveld og overnatt til i morgen, også skal jeg til mamma på lørdag og overnatte til søndag. Så ja.

Akkurat nå så sitter jeg å ser på Jaclyn Hill mens jeg drikker te og venter på at pizzaen min skal bli ferdig <33333333 Tenkte kanskje også å se film, har skrevet opp en liste og er sånn typ 35 filmer jeg vil se, haha.

 • Publisert i hverdag
 • Wifey?

  • 02.09.2014, 00:32

  Hallo!

  I skrivende minutt mauler jeg vårruller med Camilla mens vi ser Geordie Shore (og jeg prøver å gjøre ferdig en innlevering). Er alene hjemme denne uka, så får prøver hvordan det er å bo alene. Har aldri vært så lenge alene før, (max. 2 dager) så dette blir spennende! Pappa dro på søndag så har allerede vært alene en natt så tror dette skal gå fint. Utenom at jeg allerede har mista lommeboka, så ja. 

  Skulle egentlig dra å trene etter skolen i dag, men vi hadde aktivitetsdag så var helt utslitt. Dro hjem, skulle rydde rommet men sovna med en gang jeg kom inn døra, og ble vekt sånn halv sju av Camilla. Vaska klær mens Camilla gjorde lekser, før jeg lagde mat til oss. REAL WIFEY RIGHT HERE!
  godnatt! <3 • Publisert i hverdag
 • Hallo! Jeg heter Ann-Helèn, er 18 år og kommer fra Lundersætra, men akkurat nå bor på Roverud. Bloggen min består av alt mulig rart, trening, mote, sminke, youtube, bilder og masse mer. Kommenter gjerne :)  Arkiv


  Bloggdesign av  hits