Ditt Navn
Bangerhead

 • 23.10.2013, 17:21

Bangerhead.no er en kjempe bra side der du kan bestille hårpleie, hudpleie, parfyme, sminke ol. Du kan få ting både til han og henne. De har kjempe mange forskjellige merker, og mange forskjellige priser. De har over 10 000 produkter, ingen tollavgift, og ved kjøp av over 500 kr får du gratis frakt.

De har også Macademia produkter som er kjempebra! Har sett så utrolig mange som anbefaler de på det sterkeste!  Det er en eksklusiv serie av sunne produkter som leges, gir næring  og forynge selv den mest slitte håret i bare noen øyeblikk,  produktene inneholder de unike egenskapene til Macadamia nøtteolje og Arganfrø olje.

Arganfrø olje er rike på naturlig vitamin E, Omega 9, linolsyre, oljesyre, og umettede fettsyrer. En av de mest dyrebare og frodig bløtgjøringsmidler på jorda, forynger det håret fra rot til tupp, økt styrke, elastisitet og generell helse.

Macadamiaoljen setter seg inn i håret og hodebunnen med veldig raskt, gjenoppretter helsen, mykheten og glansen, og skjermer håret fra kjemikalier, varme og skade gjennom sin naturlige UV-beskyttelse.

Dette er noen av de produktene jeg vil ha :

 MACADAMIA DEEP REPAIR MASQUE til 210 kr,
 MACADAMIA MOISTURIZING RINSE til 39 kr,
 

MACADAMIA HEALING OIL SPRAY til 109 kr¨

 

Har dere prøvd denne siden eller noen av produktene før?


 • Publisert i Sponsett
 • "Den store"

  • 20.10.2013, 18:46

  Det er få som forstår hvor mye ord som "feita" eller setninger som "du er feit" faktisk sårer. Uansett om du faktisk er stor eller liten. Tror du ikke at vi som faktisk er "store" ikke  vet det godt nok selv? Mange av oss sliter nok med det fra før av, og ordene dine hjelper på ingen måte. Tror du at dine ord om hvor stor magen eller lårene mine er, vil gjøre at jeg jogger bort til treningsentre? Hvorfor bryr du deg egentlig? Hva gjør det deg at jeg er større enn det "normale". Att jeg kanskje har noen ekstra kilo her og der. Kanskje jeg er feit, men tror du det sårer noen mindre å få høre det forde? NEI! Det sårer minst like mye. Veldig mange av de som er "store", vil faktisk ikke være det. Men det er ikke så lett å bare begynne å trene, begynne å spise sundt. Du kan sitte der, og spise sjokolade og chips, trene en gang i uke og være "tynn"/"normal" mens jeg må spise alt sunt og trene minst 3 ganger i uka bare for å prøve å bli "normal". 

  Jeg har selv blitt slengt ditt til, aldri blitt mobbet, men har blitt slengt kommentaer til som "feita", "bolla", "prøv salo, det forbrenner fett ". OG jeg lover deg, det sårer DYPT. Ord, kommentarer, som du kanskje allerede har glemt. Som du sa for 3 år siden, går på repeat i hodet mitt. Og det sårer fortsatt. Jeg vet godt at jeg ikke er tynn, eller "normal". Men jeg prøver faktisk å gjøre noe med det. Kan du ikke heller se en annen vei, en å kommtere det at magen min disser? Ord sårer, like mye som handlinger. 


   


 • Publisert i Følelser
 • Skole på en lørdag?

  • 19.10.2013, 13:58

  Hei søte!

  Neeei, jeg er ikke på skolen, men det følels ut som det. Har utrolig mye "skolerelatert" å gjøre. Innleveringer, lekser og prøver. Så ser ut som dette blir en innedag for meg. Som egentlig ikke gjør moe, for jeg er blitt skikkelig forskjøla over natta, og ute er det iskald. Like greit og tulle seg under dyna med te, og forhåpentligvis (hvis jeg blir ferdig) Pretty Little Liars.   Nå skal jeg hoppe i dusjen, HA EN FIN LØRDAG ALLE SAMMEN! 

  Hva skal du i dag?


 • Publisert i H.E.L.G.
 • Video

  • 18.10.2013, 00:56

   

  Tenk at uka alerede snart er over! Helt sykt hvor fort det går! Snart er det jul og alt!
  Dagen i dag gikk til å redigerere en video, innleveringer og øve til prøve. Har utrolig mange framføinger, prøver og innleveringer for tiden synes jeg, andre vgs elever som også har det?  Uansett, spilte inn en innkjøp fra uka video, så håper dere liker den :)


 • Publisert i Youtube
 • Vanlig søndag

  • 13.10.2013, 19:01

  Heihei bloggen!

  Etter en ferie med lite søvn, og mye jobb er det endelig søndag. "chilledagen" min. Det eneste dumme er at i morgen er det skole igjen. Om jeg er klar? Nei. Spesielt ikke med tanke på at mamma ligger å sler seg i egypt nå :(
  Uansett så har dagen godt til te drikking, lekser og skype med kjæresten. Helt vanlig søndag!   


  <3

  Hva har dere gjort i dag?


 • Publisert i hverdag
 • Hallo! Jeg heter Ann-Helèn, er 18 år og kommer fra Lundersætra, men akkurat nå bor på Roverud. Bloggen min består av alt mulig rart, trening, mote, sminke, youtube, bilder og masse mer. Kommenter gjerne :)  Arkiv


  Bloggdesign av  hits