Ditt Navn
Söndag

 • 19.10.2014, 20:29
 

Heihei!
På fredag dro jeg til Merete (som dere ser på bildene over) og var der i ett par timer før jeg dro på kino med Camilla og så Annabelle, som jeg syntes var dritskummel! Var hjemme igjen rundt ett og gikk da rett i seng fordi jeg var stuuuup trøtt!
I går våkne jeg sent, spiste middag, fiksa meg og dro på bursdagsfest hos Majja som var koselig!
Dagen i dag har jeg tilbrakt i senga mer eller mindre. Var nede og spiste forokosten som dere ser på bildet over, også så jeg på nye episoden av tvd og spiste jordbær med sjokolade <3

Nå burde jeg egentlig gjøre noe fornuftig som å dusje, rydde rommet eller gjøre lekser, meen vet ikke helt. Tror det heller blir youtubevideoer!

Har dere hatt en fin helg?


 • Publisert i hverdag
 • Julebrus, sjoklade, jordbær og The Vampire Diaries

  • 16.10.2014, 22:44

  Dagen min:


  Har hatt det rareste sovemøsteret denne uka, lagt meg rundt 18, våkna igjen 22, for så og sitte oppe halve natta for å gjøre lekser.
  Uansett, da jeg kom hjem fra skolen i går sov jeg helt til kl 5 i dag morgest hvor jeg sto opp og dro på praksis. Slutta tidlig, tok solarium og stakk innom butikken og kjøpte digg. Da jeg kom hjem så jeg på sesong 6 av TVD (endelig <3) før jeg sovna igjen haha.
  Så nå øver jeg til fremføring i morgen tidlig (pluss ser på vlogger). Ikke noe spennende, som vanlig


 • Publisert i hverdag
 • Hallo! Jeg heter Ann-Helèn, er 18 år og kommer fra Lundersætra, men akkurat nå bor på Roverud. Bloggen min består av alt mulig rart, trening, mote, sminke, youtube, bilder og masse mer. Kommenter gjerne :)  Arkiv


  Bloggdesign av  hits