Ditt Navn
Julegavetips til han og henne

 • 30.11.2013, 22:28

Hallo dere !

I og med at det er første 1. Desember i morgen tenkte jeg å gi dere noen julegavetips, både til han og henne. "Julegavetips til henne" er for søster, venninne, mamma og kjæreste, og "Julegavetips til han" er da til pappa, bror, venn og kjærste.

Enjoy !
(linker under bildene) 

1: Øyenskyggepalett fra Urban Decay //  2: Leppestift fra MAC  // 3: Fix+ fra MAC // 4: Vin // 5:Ørepropper // 6:  Selvbruning // 7: Skjerf // 8: Parfymesett // 9: Sminkebørster // 10: OPI neglelakker  // 11: Spotify premium gavekort // 12 & 19: klær fra Choies // 13: Veske // 14: Soap and Glory produkter // 15: Rensebørste  // 16: Duftlys // 17: Macadamia hårprodukter  // 18: Negleolje // 20: deksler // 21: Dream Cream fra Lush
 
1: Sjokolade deodorant fra Axe // 2: One Million parfyme // 3: Gavekort // 4: Wax // 5: Ansktiskrem // 6: Fotballtrøye // 7: Deksler // 8: Ansiktsrens (denne fra bulldog) // 9: Spotifypremium gavekort // 10: Caps // 11: Barberingssaker // 12: Verktøysaker // 13: Spill // 14: Music Angel // 15: Filmer // 16: Billader til mobil // 17: Vin

 

Fikk du noen tips? 


FRIDAY

 • 29.11.2013, 23:50

Hallo søte :)

Wow! Kan virkelig ikke tro at jeg klarer å blogge to dager etter hverandre! Må virkelig være ny rekord eller noe. 
Dagen i dag har vært som alle andre dager. Laaang skoledag, før jeg kommer hjem å slokkner. Ble vekt rundt ti av Alex som ringer meg på skype. Hadde tenkt å legge meg igjen, men magen rumlet, så får se å stå opp for å hive i meg litt nammis, før jeg sikker legger meg ned å sover igjen, haha. Merker virkelig at energien minsker mye på vinteren! Heldigvis har vi fri på mandag, så det blir ordentlig langhelg. Så skal da prøve å få sove ut ordenlig. 


Prosjekt vi driver med nå


Fineste Tinamor

 

Hvordan har din uke vært?


 


 • Publisert i H.E.L.G.
 • Snart jul

  • 28.11.2013, 22:27

  Heihei dere!
  I dag har det vært en hel vanelig dag. Først skole, så dro jeg til pappa, og nå ligger jeg her i senga, akkurat våkna etter en powernap som egentlig bare gjorde meg mer trøtt. Har 3 innleveringer og mattelekse jeg må starte på nå snart.. Og spm jeg forhåpentligvis blir ferdig med ganske tidlig så jeg kan sove mer (elsker å sove).
  Tina og jeg tok noen få bilder i dag. Følte alle var greit julete, haha. Som egentlig ikke gjør noe siden første desember er på søndag (JIPPI!)
  (hadde fremføring)


  fineste tinamor <3


  :(

   

  Hva synes du om bildene?

   


 • Publisert i hverdag
 • Winter

  • 27.11.2013, 00:00

  Hei engler 


  Mens jeg skriver dette innlegget ligger jeg faktisk i senga. Våkna halv fem og fløte meg ganske dårlig, så la meg tilbake å sove. Så sto jeg opp rundt seks og fiksa meg osv, og rundt kvart over sju fikk jeg (hva jeg kaller) astmanfall. Ikke noe stort og farlig noe, men stort nok til at jeg ikke rakk bussen 07.47. Så da var det bare å ringe bup, skole osv, før jeg la meg tilbake å sove.
  Våknet rundt 12 og tenkte å fortsette med en rolig dag, med god frokost, bobblebad, gitarspilling og neglelakking. Følte ikke jeg hadde noe å ta bilde av så lagde bare noen inspirasjonskolasjer til dere. 

  Ha en fin kveld videre!


 • Publisert i Inspirasjon
 • Tanker

  • 23.11.2013, 23:45

  Det er få som fortår hvor vanskelig det faktisk er. Avstandforhold. Spesielt når du er 400 mil fra den personen du elsker mest. Du snakker med han/henne hver fjerde dag. max. og da er det i ca. ti minutter. 
  Følelsen av å alltid være alene. Bare deg. Det er som å være singel, men uten å kunne flørte med andre. Aldri finne noe mer enn vennskap.  
  Sitte alene i helgene når andre venner er med deres kjærester. "Du har venner". Men de kan ikke alltid være der. Er alltid alene om nettene, før skolen, om kveldene.
  Og de gangene du har det litt ekstra vondt, har du ingen å gråte til, skrike til, hele tatt bare være med. Kjenne omsorgen.  Slippe å gå alene igjeom det. '

  Av 12 måneder i året ser jeg deg kanskje i 2 av dem, og snakker kanskje med deg i 10 av dem. Og de gangene vi faktisk er sammen klarer jeg ikke å slappe av, sove eller spise ordentlig. Fordi jeg vet at om bare en kort tid skal jeg hjem, og får ikke se deg på lenge. 

  Det ville vært helt forferdelig å leve uten deg, men av og til tror jeg at det er like vanskelig å leve med deg.  All den smerten, lengselen, ensomheten, tomheten. Er det virkelig verdt det?
   


 • Publisert i Følelser
 • FRIDAY

  • 22.11.2013, 14:01


   


  Serriøst den nye favorittbutikken min!


  hjertene sier det meste (orgasmeduftehahahaelns)  Heihei! 
  Endelig er det helg! Føler alle uker er slitsomme for tiden. Men en gang jeg kommer hjem spiser jeg litt før jeg dør i senga og våkner forvirra halv seks dagen etter. Da jeg går til bussen på morningen er det mørkt. og da jeg går hjem igjen så er det mørkt, så da er det utrolig vanskelig å ta bilder til bloggen. Har heller ingen fotolys, så bildene inne blir ikke så bra (hvis noen har noen forslag til bra lys, så si i fra). 
  I går var jeg i Sverige med mamma, Camilla og Marianne, og det er vell de eneste bildene jeg har fra uka, og noen jeg tok nesten akkuratt, haha. 


 • Publisert i H.E.L.G.
 • Obs

  • 13.11.2013, 23:45

  Haha, nå er det 1 og en halv uke siden jeg blogga sist. Latskap kaller mann det Ann-Helèn! Fy... 

  Uansett, har jeg ikke gjort mye, derfor heller ikke hatt mye å blogge om. Er mesteparten syk/ i dårlig form, så tror jeg snart skal labbe meg ned på legekontoret for å få tatt noen blodprøver. Hater å være sånn her!  
  Det jeg er har gjort er egentlig sove, rydde litt, sortere ting, se TVD, sove litt mer, se TVD, rydde litt mer og repeat. Har sett igjenom mesteparten av klæra på rommet mitt, samt ting og tang. Ble kvitt en hel søppelsekk med klær og enda er jeg ikke ferdig! Kastet masse unødvedig ting jeg ikke har bruk for også. Så nå beynner det endelig og bli mer ryddig og mye letter og faktisk holde det ryddig! Godt å få gjort det her før jul, så slipper jeg å pynte ett "rotete" rom !  Hva har du gjort så langt i uka?


 • Publisert i Bilder
 • Allerede søndag?

  • 03.11.2013, 17:38

  Hei !
  Hver gang jeg starter og blogge og faktisk får lesere så skjer der ett eller annet som gjør at jeg stopper. Haha. Vanlig vis er det at jeg ikke har noe å blogge om, men nå er det det at jeg har hatt for mye å gjøre. Så har rett og slett ikke hatt tid! Prøver, innleveringer, lekser, fremføringer og trening i hverdagen, og i helgene prøver jeg å være med venner. Sist helg var jeg hos Lise på lørdag (hvor vi spilte inn en video som dere forhåpentligvis snart for se) og på søndag var jeg hos Georg med Anders og Lise. 
  I denne helgen har dro jeg til Merete på fredag og overnatta til Lørdag. Skal prøve å skjerpe meg!  
  For så lenge for dere kose dere med noen bilder fra uka/helga :)  Hvordan har uka de hvert?


 • Publisert i Bilder
 • Hallo! Jeg heter Ann-Helèn, er 18 år og kommer fra Lundersætra, men akkurat nå bor på Roverud. Bloggen min består av alt mulig rart, trening, mote, sminke, youtube, bilder og masse mer. Kommenter gjerne :)  Arkiv


  Bloggdesign av  hits