Ann-Helèn Milli Asmyhr
Bangerhead

  • 23.10.2013, 17:21

Bangerhead.no er en kjempe bra side der du kan bestille hårpleie, hudpleie, parfyme, sminke ol. Du kan få ting både til han og henne. De har kjempe mange forskjellige merker, og mange forskjellige priser. De har over 10 000 produkter, ingen tollavgift, og ved kjøp av over 500 kr får du gratis frakt.

De har også Macademia produkter som er kjempebra! Har sett så utrolig mange som anbefaler de på det sterkeste!  Det er en eksklusiv serie av sunne produkter som leges, gir næring  og forynge selv den mest slitte håret i bare noen øyeblikk,  produktene inneholder de unike egenskapene til Macadamia nøtteolje og Arganfrø olje.

Arganfrø olje er rike på naturlig vitamin E, Omega 9, linolsyre, oljesyre, og umettede fettsyrer. En av de mest dyrebare og frodig bløtgjøringsmidler på jorda, forynger det håret fra rot til tupp, økt styrke, elastisitet og generell helse.

Macadamiaoljen setter seg inn i håret og hodebunnen med veldig raskt, gjenoppretter helsen, mykheten og glansen, og skjermer håret fra kjemikalier, varme og skade gjennom sin naturlige UV-beskyttelse.

Dette er noen av de produktene jeg vil ha :

 MACADAMIA DEEP REPAIR MASQUE til 210 kr,
 MACADAMIA MOISTURIZING RINSE til 39 kr,
 

MACADAMIA HEALING OIL SPRAY til 109 kr¨

 

Har dere prøvd denne siden eller noen av produktene før?


  • Publisert i Sponsett
  • Hallo! Jeg heter Ann-Helèn, er 18 år og kommer fra Lundersætra, men akkurat nå bor på Roverud. Bloggen min består av alt mulig rart, trening, mote, sminke, youtube, bilder og masse mer. Kommenter gjerne :)    Arkiv


    Bloggdesign av    hits