Ann-Helèn Milli Asmyhr
Tips mot kviser

 • 07.02.2014, 12:05

Vet jeg sa sist at jeg skulle begynne å blogge hver dag, og jeg skulle egentlig det. Men er veldig mye personelig som skjer nå, som er litt vasnkelig å takle. Så ja. Da er det liskom ikke det første du gjør å blogge.

Men det ser nå ut som det driver å roe seg litt, så skal prøve litt i alle fall. Har planlagt mange videoer for dere som jeg skal prøve å gjøre, og det er bare å prøve å komme med forslag. Har tenkt å lage minst 2 vidoer i måneden (det jeg skrev på nyttårsforsette), men målet er jo en gang i uka.

 


 

 

 Hallo alle søte :) (SKAL HILSE FRA TINA FORESTEN)

Tenkte å gi dere noen skjønnhetstips igjen. Denne gangen da spesefik for kviser (for å bli kvitt/ får mindre kviser). Noen har jeg funnet på nett, andre har jeg selv "funnet" ut, noen har jeg også fått hørt av venninner og youtubere. 

 • Fjerne all sminke fra ansikte hver dag. Og da mener jeg ikke bare ta en sminkeserviett lett over aniskte, men også  bruke en sånn ansiktvask som fjerner sminke for og å få vekk så mye som mulig av all sminken, møkk og oljen som er i ansikte ditt/porene dine. Også kjempe smart å bruke f.eks. clarisonic også
 • Vaske ansikte både morgen og kveld. Selvom du ikke har brukt sminke så har du fortsatt olje og generelt møkk i ansikte som er greit å fjerne. Før vasket jeg bare ansikte hver kveld, men har begynt nå å gjøre det hver morgen også, og føler virkelig at det hjelper.
 • Vaske sminke børstene dine ca. en gang i uka. Dette gjør du da for å få vekk gammel sminke, støv, bakterier og i mitt tilfell også kattehår. 
 • Drikk vann! 
 • Hold det rent! Huden din liker ikke støv og bakterier. 
 • Bytt putetrekk en gang i uka. Det samler seg masse ekkle greier fra hår, ansikt og lufta osv på putetreket ditt som da blir smittet over på ansiktet ditt.
 • Bruk tannkrem for å tørke ut kviser. Noen sier dette fungerer, andre sier at det ikke fungerer. Har også hørt at det kan gjøre at du får flere kviser, så hvis du ikke tør å prøve tannkrem så kan du gå på apoteket og kjøpe basiron. Jeg pleier å bruke tannkrem, og jeg føler at dette fungerer og det gir meg i alle falll ikke flere kviser.
 • Ikke ta på ansikte ditt. Du har masse bakterier på hendene dine. Tenk på alt du tar på, pc, mobil, penger, dørhådtak, dyr, og mangre andre bakterier. Vill du virkelig ha alle de i ansiktet?
 • Ansiktmaske. En ansiktsmaske er kjemplett å lage. Og det finnes flere som forebgygger kviser. F.eks. en der du bruker 3 spiseskjer med honning og 1 med kanel. Du blander det sammen og lar det stå i mikroen i ca. 1 min. Så smøer du det på ansikte ditt og har det der i 15-20 min før du skyller den av.

 
 


Julegavetips til han og henne

 • 30.11.2013, 22:28

Hallo dere !

I og med at det er første 1. Desember i morgen tenkte jeg å gi dere noen julegavetips, både til han og henne. "Julegavetips til henne" er for søster, venninne, mamma og kjæreste, og "Julegavetips til han" er da til pappa, bror, venn og kjærste.

Enjoy !
(linker under bildene) 

1: Øyenskyggepalett fra Urban Decay //  2: Leppestift fra MAC  // 3: Fix+ fra MAC // 4: Vin // 5:Ørepropper // 6:  Selvbruning // 7: Skjerf // 8: Parfymesett // 9: Sminkebørster // 10: OPI neglelakker  // 11: Spotify premium gavekort // 12 & 19: klær fra Choies // 13: Veske // 14: Soap and Glory produkter // 15: Rensebørste  // 16: Duftlys // 17: Macadamia hårprodukter  // 18: Negleolje // 20: deksler // 21: Dream Cream fra Lush
 
1: Sjokolade deodorant fra Axe // 2: One Million parfyme // 3: Gavekort // 4: Wax // 5: Ansktiskrem // 6: Fotballtrøye // 7: Deksler // 8: Ansiktsrens (denne fra bulldog) // 9: Spotifypremium gavekort // 10: Caps // 11: Barberingssaker // 12: Verktøysaker // 13: Spill // 14: Music Angel // 15: Filmer // 16: Billader til mobil // 17: Vin

 

Fikk du noen tips? 


Beauty Tips

 • 17.09.2013, 19:18

Bleke tennner:
Ta en tsk med bakepulver og litt sitron
Rør til det blit en blank masse. 
Smør tenna inn med massen
Vent 3 min
Skyll vekk

Mørke ringer under øynene?
Ta ut saften av en potet
Dypp en bommulspad i det, og legg den under øynene
La den ligge der for 20 min


Poser under øynene?
Legg en isbit på posene


Ansiktsmaske:
Ta litt kanel og litt honing
Rør sammen, og sett i mikrobølgeovnen
Smør utover ansikte og vent 10-15 min
Skyll av

Mørke ringer under armene?
Ta enten en potet eller en sitron
Del i to
Smør under armen

Røde nupper etter barbering?
Smør inn med deodorant (også på bikinilinjen) 

Hårkur mot slitt hår:
Ta to egg og en liten megde olje i en bolle
Bland
Fordel jevnt i håret
Ta en plasspose på hodet (så den dekker håret) så håret holder seg vått
Vent 30min
Ta shampoo i håret og vask det ut 

 

Har du prøvd noen av de?


Hallo! Jeg heter Ann-Helèn, er 18 år og kommer fra Lundersætra, men akkurat nå bor på Roverud. Bloggen min består av alt mulig rart, trening, mote, sminke, youtube, bilder og masse mer. Kommenter gjerne :)Arkiv


Bloggdesign avhits